16 Nisan 2014 Çarşamba

Pastalar

Hayirli gunler..:)

 O kadar pasta yaparim arsivde bekler durur cok haksizlik ettim kanimca seneleri dolmak uzere neredeyse :)


Ucaklari cok seven ogluma, marzipan hamuru ile sekil vermeye calistigim ucak modelli iki katli cikolatali pasta yaptim.Ic kremasi cikolatali pastaci krema ve kavrulmus fistik icli idi.


 Kuzenimizin kizi Nilaycigima 16 yas gunun de yaptigim disi marzipan hamuru ile kaplanmis bol cikolatali pasta.. Orjinal pastayi asagiya ekledim dis suslemesin de cok zorlandigimi itiraf etmeliyim :) yapmak isteyenler icin dis suslemesi fikir olur gercekten yapanin ellerine saglik disi mukemmel olmasa bile pasta ve ic kremasi harikaydi kanimca :) dis suslemesini royal acing hazirlayip siyah renk katarak cicek motifleri vermeye calistim.Orjinallikten eser yok ama :))



Arkadasimin kizi sevgili Deniznaz icin yaptigim barbie pasta..Wilton barbie pasta kalibiyla yaptigim pastanin ici bol cikolata krema dolgulu mud cake.Disini pembe renk verdigim marzipan hamuru ile kaplayip royal icing'den cicekler ile susledim.

Simdilik gorselleri eklemek istedim..tamamiyle dis suslemeleri acemice fakat tadlarinin cok leziz olduguna sizi temin edebilirim :)
Tarifleri yazmadim fakat isteyen olursa eklerim buyuk bir zevkle :)

Gunlerinizin hayirli gecmesi dilegi ile sevgilerimle..

6 yorum:

  1. sen bir harikasin .
    lütfen haksizlik etme kendine bayildim islemlerin ne kadar zor oldugunu bildigim icin
    yeteneklisin diyorum bacim
    tariflere asla hayir demem ;)
    selam ve dua ile yüregimin avusturalya subesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canim benim ya bitanesin sen gulum :) insallah en kisa surede ekleyecegim canim..

      Sil
  2. Ben tariflerde var diye merakla beklerken bir de baktım yok. :( Lütfen tarifleri de ekleyin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili adsiz arkadasim insallah en kisa zamanda ekleyecegim :)

      Sil
  3. Bencede hepsi ayrı güzeller ama lezzet çok daha önemli! Eminimki lezzetleri şahanedir:) Sizin tariflerinizi takip ediyorum ve rulo pastanızı yaptım lezzetine bayıldık!Ellerinize sağlık...
    Ayrıca tarifleri de sabırsızlıkla bekliyorum! Her ne kadar bebeğim olduğu için bloğumu güncelleyemesemde bende beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. canım Ayten ablacim masallaH doktormusun gene benim kızım görmesin bu pastayı hemen yapmamı ister çok seviyor barbie delisi allaha emanet ol Rabbim yar ve yardımcı olsun başarılar diliyorum ve seni kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil